045 123 3121

Mitsubishi ilmalämpöpumppu

Miksi Mitsubishi ilmalämpöpumppu on suosittu Suomessa? Kun harkitsee ilmalämpöpumpun ostamista, kannattaako valita Mitsubishi vai joku muu merkki?

Tässä artikkelissa kerromme kattavasti Mitsubishi ilmalämpöpumpuista. Jos olet miettimässä ilmalämpöpumpun hankkimista, niin tutustu ensin tähän artikkeliin. Saat kattavan perehdytyksen Mitsubishi ilmalämpöpumpuista.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 045 123 3121!

Tässä artikkelissa käsittelemme seuraavia asioita:

  • Mikä on Mitsubishi ilmalämpöpumppu?
  • Miksi Mitsubishi ilmalämpöpumppu? – Mitsubishi ilmalämpöpumpun edut.
  • Onko Mitsubishi paras ilmalämpöpumppu?
  • Mitsubishi ilmalämpöpumppu hinta – Mitä maksaa Mitsubishi ilmalämpöpumppu?
  • Mitsubishi ilmalämpöpumpun asennus
  • Mitsubishi ilmalämpöpumpun huolto ja korjaukset
  • Kuinka paljon Mitsubishi ilmalämpöpumppu vie sähköä talvella?
  • Mitsubishi ilmalämpöpumppu: ympäristöystävällinen ja energiatehokas ratkaisu
  • Solrex on sertifioitu Mitsubishi ilmalämpöpumppujen asentaja
PYYDÄ TARJOUS >>

KYSY LISÄÄ!

Kartoituskäynti maksuttomasti. Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Jari Nurmi
p. 045 123 3121
jari.nurmi@solrex.fi

SOITA >>YHTEYDENOTTO >>

Mikä on Mitsubishi ilmalämpöpumppu?

Mitsubishi ilmalämpöpumppu on Scanoffice Oy:n maahantuoma ilmalämpöpumppumerkki. Kaikki Scanofficen maahantuomat Mitsubishi ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan juuri Suomen vaihtelevissa ja välillä karuissakin olosuhteissa. Niitä on asennettu Pohjois-Suomea ja saaristoa myöten.

Mitsubishi ilmalämpöpumput on todettu toimiviksi, käyttöystävällisiksi ja energiatehokkaiksi ja Mitsubishi ilmalämpöpumppu onkin Suomen myydyin ilmalämpöpumppumerkki.

Mitsubishi ilmalämpöpumput ovat hankintaturvatuotteita. Jokainen Hankintaturvatuote on testattu ennen ottamista myyntiohjelmaan – näin on varmistuttu tuotteen laadusta sekä sopivuudesta Suomen oloihin.

Hankintaturvatuote sisältää aina selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, ammattitaitoisen asennuksen, toimivan huoltopalveluturvan, nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa sekä turvallisen ja toimivan takuupalvelun vuosiksi eteenpäin.

Miksi Mitsubishi ilmalämpöpumppu? – Mitsubishi ilmalämpöpumpun edut

Mitsubishi ilmalämpöpumppu on tehokas ja luotettava kodin tai toimiston lämmittäjä. Se tarjoaa puhtaan, mukavan lämmitysratkaisun, joka on sekä taloudellinen että ympäristöystävällinen.

Miksi valita Mitsubishi ilmalämpöpumppu? Mitsubishi ilmalämpöpumpun tärkein etu on sen tehokkuus ja alhaiset käyttökustannukset. Kehittyneen teknologian käyttö tekee niistä myös kestävämpiä, mikä tarkoittaa, että ne vaativat vähemmän huoltoa ajan myötä kuin muut järjestelmät. Lisäksi Mitsubishin ilmalämpöpumppu tarjoaa erinomaiset lämpötilan säätöominaisuudet muihin lämmitysratkaisuihin verrattuna.

Onko Mitsubishi paras ilmalämpöpumppu?

Mitsubishi on yksi johtavista ilmalämpöpumppumerkeistä. Laadun ja tehokkuuden maineensa ansiosta Mitsubishi on paras valinta monille kodinomistajille, jotka etsivät luotettavaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmää. Mutta mikä saa Mitsubishin erottumaan kilpailijoista? Onko se todellakin markkinoiden paras ilmalämpöpumppu?

Mitsubishi tarjoaa laajan valikoiman ilmalämpöpumppumalleja, joilla on erinomaiset energiatehokkuusluokitukset. Esimerkiksi Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumpuilla on korkein saatavilla oleva energiatehokkuusmerkintä A+++. Lisäksi Mitsubishin ilmalämpöpumput on varustettu hiljaisella toimintatekniikalla, joka minimoi melutasot käytön aikana. Ja niiden kehittynyt invertterikäyttöinen kompressori auttaa myös varmistamaan optimaalisen suorituskyvyn säätämällä automaattisesti nopeutta sisälämpötilan ja kosteustason mukaan. Lisäksi heidän tuotteillaan on vaikuttava valmistajan takuu, joka tarjoaa laitteelle ja osille useiden vuosien takuun.

PYYDÄ TARJOUS >>

Mitsubishi ilmalämpöpumppu hinta – Mitä maksaa Mitsubishi ilmalämpöpumppu?

Mitsubishi ilmalämpöpumppuja on saatavilla useita eri malleja, joten on helppo löytää budjettiisi ja tarpeisiisi sopiva.

Mitsubishi ilmalämpöpumpun hinta vaihtelee yksikön tyypin ja koon mukaan. Solrexilta saat Mitsubishin asennettuna noin 2000-3000 eurolla riippuen mallista ja asennustyön laajuudesta. Hinta sisältää laitteen ja perusasennuksen. Tutustu ilmalämpöpumpun asennukseen ja hintoihin tarkemmin.

Mitsubishi ilmalämpöpumpun asennus

Mitsubishi ilmalämpöpumpun asennus tulee aina jättää ammattilaisen, pätevöityneen asentajan tehtäväksi, sillä se vaatii erikoisosaamista. Lain mukaan ilmalämpöpumpun asennuksen saa tehdä vain Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin rekisterissä oleva asentaja, jolla on kylmäainelupa sekä kiinteitä sähköasennuksia varten sähköasennusoikeudet.

Pätevä asentaja osaa asentaa Mitsubishi ilmalämpöpumpun oikein ja sijoittaa sen parhaaseen mahdolliseen paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpun tehokkuus saadaan maksimoitua. Vain oikein sijoitettu ja asennettu Mitsubishi ilmalämpöpumppu auttaa saavuttamaan jopa yli 50 prosentin säästön vuosittaiseen sähkönkulutukseen.

PYYDÄ TARJOUS >>

Mitsubishi ilmalämpöpumpun huolto ja korjaukset

Asianmukaisella huollolla ja korjauksella Mitsubishi ilmalämpöpumppu voi tarjota vuosien luotettavan palvelun. Laitteen huolto- ja korjausvaatimusten ymmärtäminen on avainasemassa sen tehokkaan toiminnan kannalta. Säännöllinen huolto on paras tapa pitää Mitsubishi ilmalämpöpumppu suorituskykyisenä.

Ammattilainen tulee tilata huoltamaan Mitsubishi ilmalämpöpumppu vähintään 3-4 vuoden välein.

Sen lisäksi kuitenkin ilmalämpöpumppua täytyy huoltaa omatoimisesti säännöllisesti. Ilmalämpöpumpun sisäyksikössä on karkeasuodattimet, jotka pitää puhdistaa vähintään kahden viikon välein joko imuroimalla tai pesemällä hanan alla. Suodattimet saa asentaa takaisin paikoilleen vasta, kun ne ovat kuivuneet.

Omatoimisiin huoltotöihin sisältyy myös ilmalämpöpumpun ulkoyksikön puhtaanapito. Käy tarkistamassa säännöllisesti, että ulkoyksikön sisällä olevaan propelliin ei ole kulkeutunut lehtiä, risuja tai muita roskia ja ilma pääsee virtaamaan vapaasti. Lehtien, risujen ja muiden roskien kulkeutumista propelliin voi ehkäistä ulkoyksikön suojakotelolla. On kuitenkin huolehdittava, että suojakotelo on käyttötarkoitukseen sopiva ja riittävä ilmankierto mahdollistuu.

Tarkemmat ohjeet omatoimisten huoltotöiden tekemiseen saat asentajalta Mitsubishi ilmalämpöpumpun asennusvaiheessa.

VARAA HUOLTO >>

Kuinka paljon Mitsubishi ilmalämpöpumppu vie sähköä talvella?

Mitsubishin ilmalämpöpumppu imee lämpöä ulkoilmasta ja siirtää sen sisälle ilman polttoainetta tai öljyä, sähköä käyttäen. Ilmalämpöpumpun ostoa miettiessäsi saatat pohtia, kuinka paljon se kuluttaa sähköä talvella kylminä kuukausina.

Mitsubishi Electricin asiantuntijoiden mukaan käytetyn sähkön määrä riippuu muun muassa ilmalämpöpumpun koosta ja tyypistä, kiinteistön eristystasosta ja ilmasto-olosuhteista. Kuitenkin verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin, kuten kaasukattiloihin tai sähköpatteriin, Mitsubishi ilmalämpöpumppu voi olla jopa kolme kertaa energiatehokkaampi kylmissä lämpötiloissa – samalla kun se tarjoaa mukavan sisälämpötilan. Lisäksi siinä on joukko sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka vähentävät entisestään energiankulutusta talvikuukausina. Eli Mitsubishi ilmalämpöpumppu on loistava ja sähkölaskua säästävä ratkaisu myös talvella!

Mitsubishi ilmalämpöpumppu: ympäristöystävällinen ja energiatehokas ratkaisu

Mitsubishi ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta niille, jotka etsivät ympäristöystävällistä ratkaisua kodin lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Energiatehokkuutensa ansiosta se tarjoaa kotiin, mökille tai toimistoon luotettavat ja mukavat lämpötilat huomattavasti pienemmillä energiakustannuksilla. Mitsubishi ilmalämpöpumppu on ekologisesti hyvä valinta: pienenevä energiankulutus kuormittaa vähemmän luontoa. Laite vaatii myös vain vähän huoltoa, mikä auttaa säästämään rahaa entisestään.

Solrex on sertifioitu Mitsubishi ilmalämpöpumppujen asentaja

Me Solrexilla myymme ja asennamme markkinoiden parhaita Mitsubishi ilmalämpöpumppuja avaimet käteen -periaatteella! Olemme Tukesin rekisterissä oleva kylmäasennusliike, jolla on pätevyydet ja rautainen ammattitaito ilmalämpöpumppujen asennukseen.

Ota meihin yhteyttä, niin saat markkinoiden parhaan ilmalämpöpumpun nopeasti kotiisi paikalleen asennettuna Vihdissä ja Uudenmaan alueella! Hoidamme myös Mitsubishi ilmalämpöpumppujen huollot.

Mitsubishi ilmalämpöpumput myynti ja asennus alueella: Vihti, Kirkkonummi, Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Sipoo, Siuntio, Tuusula ja koko Uusimaa.

Mitsubishi ilmalämpöpumput myynti ja asennus alueella: Tampere, Orivesi, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Sastamala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Parkano, Pälkäne, Ruovesi, Urjala ja koko Pirkanmaa.

PYYDÄ TARJOUS >>

TUTUSTU TIETOPANKKIIMME:

Mitsubishi ilmalämpöpumppu

Miksi Mitsubishi ilmalämpöpumppu on suosittu Suomessa? Kun harkitsee ilmalämpöpumpun ostamista, kannattaako valita Mitsubishi vai joku muu merkki?

lue lisää >>

Ilmalämpöpumpun asennus

Oletko hankkimassa ilmalämpöpumppua kotiisi ja mietit, miten ilmalämpöpumpun asennus hoituu? Tässä artikkelissa vastaamme siihen sekä kerromme mm., mitä ilmalämpöpumpun asennus maksaa ja mitä se sisältää. Lue tämä artikkeli, niin tiedät paljon enemmän ilmalämpöpumppujen asennuksesta!

lue lisää >>

Ilmalämpöpumpun huolto JA hinta

Jos kodissasi on ilmalämpöpumppu, niin ilmalämpöpumpun huollon hinta kiinnostaa sinua varmasti. Ilmalämpöpumppua täytyy huoltaa säännöllisesti, jotta varmistetaan sen toimivuus ja taataan pitkäikäisyys.

lue lisää >>

Asiakkaidemme kokemuksia